Na de laatste behandeling ben ik niet meer ongesteld geworden. Ik ben nu 11 weken zwanger…

Een jaar of 6 geleden besloten wij dat we wel graag kinderen zouden willen. Maar na 9 maanden onbeschermd vrijen (zoals dat heet) was ik nog niet zwanger…

Wij hadden een vakantie naar Thailand gepland, maar twee weken daarvoor werd ik ziek. Ik kreeg behoorlijke buikgriep, en liep helemaal leeg. Dit duurde vrij lang…

Omdat we op vakantie zouden gaan, heb ik van de huisarts twee keer achter elkaar een vrij zware antibioticakuur gekregen. Het werd er allemaal niet beter op dus we hebben besloten de vakantie te annuleren.

Een week later was ik weer opgeknapt en hebben we alsnog een last-minute naar de zon geboekt. Toen wij terug kwamen was ik zwanger!

Wij kregen een gezonde dochter en na een jaartje dachten wij: doe maar een broertje of een zusje! Maar helaas… er gebeurde niets. ik werd elke maand gewoon ongesteld.

Na anderhalf jaar zijn wij hiermee naar een gynaecoloog gegaan en kwamen vervolgens in de molen van medische onderzoeken. Maar alles was goed, met ons allebei…

Ik heb aan meerdere gynaecologen de vraag gesteld of die antibioticakuur die ik destijds had geslikt van invloed kon zijn op het feit dat ik destijds wel zwanger werd. Dit werd echter steeds ontkend.

Na 3 jaar onbeschermd vrijen hebben ze actie ondernemen in de reguliere geneeskunde. Ik kreeg hormonenspuiten mee voor een KI-behandeling.

Toen werd ik gebeld door een vriendin die mij vertelde; dat een vriendin van een zus van haar kapper (blablabla) na 8 jaar tobben, mislukte KI en Ivf-behandelingen, uiteindelijk bij een homeopaat onder behandeling was gekomen. Zij was binnen een jaar zwanger geraakt…

Toen heb ik de hormonenspuiten even ongebruikt in de kast gezet en heb ik Joey gebeld. Hij constateerde dat ik de ziekte van Lyme had. Dit zat in mijn bindweefsel en hierdoor zou ’t vrijwel onmogelijk zijn om zwanger te raken.

Hij legde ons uit dat de reden dat ik de eerste keer wel zwanger kon worden de antibiotica kuren waren. Daardoor werd de Lyme iets onderdrukt en kon mijn lichaam toch even zwanger raken.

Na mijn eerste bezoek was ik ontzettend opgelucht. Blij dat er eindelijk eens iemand iets vond en dat er iets aan gedaan kon worden.

Ik kreeg een kuur van korreltjes die ik eens per week in moest nemen. Daarbij 3 flesjes drainage druppeltjes en nog een potje pillen voor mijn darmen. Daarbij moest ik 2 liter water per dag drinken. Ik heb dit heel trouw gedaan en na deze kuur was de ziekte van Lyme weg!

Toen heb ik nog een voedingssupplement gekregen dat het oestrogeen hormoon weer moest opbouwen. Na deze laatste kuur ben ik niet meer ongesteld geworden. Ik ben nu 11 weken zwanger.

En blij, heel erg blij!

2018 | Monika

Niemand vindt coockies leuk, wij ook niet. Maar we moeten je wel vertellen dat onze website ze nodig heeft om jou te helpen je gezondheid te herclaimen!