Foto van Joey
werknemer van de maand foto
Ik "rockte" nou niet perse de titel: werknemer van de maand...

Joey van Rooijen

Mijn naam is Joey, en voordat ik je ga vertellen wie ik ben, wil ik je allereerst bedanken! 
Bedankt dat je mij, maar ook jezelf de tijd gunt om deze website te bezoeken. 
Van alle plekken op het internet ben je nu hier op mijn website, en in de tijd die je hier spendeert hoop ik jou te kunnen inspireren met mijn verhaal, en je van dienst te kunnen zijn om jou een leidraad te geven voor hoe jij kunt groeien naar de doelen die jij voor ogen hebt. 

De kansen zijn namelijk groot dat je deze website bezoekt omdat je struggelt met jouw gezondheid. 
Waarschijnlijk voel je je vaker dan je wilt vermoeid, niet levenslustig, ongemotiveerd, futloos en voel je dat je niet de power hebt om jouw doelen aan te pakken. 

Je moet jezelf uit bed slepen en elke dag opnieuw voelt als een grote STRIJD om door te komen! 
Kortom, je voelt dat jouw levenskwaliteit serieus is aangetast door jouw fysieke en mentale gezondheid. 

Misschien voel je je zelfs wel onbegrepen in jouw omgeving of door jouw doktoren en kom je gewoon geen stap verder… 

Ik hoop dat wanneer ik jou mijn verhaal heb verteld, je zult realiseren dat dit niet jouw staat van zijn is zoals hij hoort te zijn.
Dat net als honderden anderen ook jij je gewoon lekker in je vel kunt voelen. 

Waarschijnlijk heb je al meerdere goeroes horen zeggen dat zij de oplossing hebben, dat ze het beter weten dan alle andere EN dat hun oplossing de beste oplossing is voor alle problemen. 

Je hebt waarschijnlijk de termen als:
ga nou eens sporten en gezonder eten, dan komt alles goed” ook al honderd keer gehoord. 
Maar je denkt misschien: “Ik heb net de puf om mijn bed uit te komen ‘s ochtends, hoe moet ik dat er OOK NOG bij doen dan?” 

Of misschien heb je al flink wat therapie gehad en medicijn regimenten geprobeerd, waarvan je behandelaar of arts jou beloofde dat dit jou zeker ging helpen, zonder het resultaat waar je op hoopte! 

Allereerst, ik ben geen goeroe en maak niet graag beloften die ik niet waar kan maken. 
Ik ben hier om jou de ECHTE en OPRECHTE waarheid te geven over wat nodig is om die staat van gezondheid te behalen in je leven waar jij naar op zoek bent. 

Ik wil jouw ogen openen om jou een hele nieuwe kijk op gezondheid en geneeskunde te geven. 

Maar wie ben ik dan om jou te vertellen hoe het werkt? 
Sinds 2010 werk ik in een praktijk voor alternatieve geneeskunde samen met mijn mentor en tevens moeder, Mirjam. Mijn oma doet in haar eigen praktijk ook nog steeds mee.

Samen met onze collega’s zetten wij ons met hart en nieren, passie en commitment in om de levenskwaliteit van onze cliënten in elk aspect van hun gezondheid te verbeteren. 

Mijn verhaal begint eigenlijk niet anders dan de meeste andere, of misschien nog wel slechter. 
Ik ben geboren in Wijk bij Duurstede in mei 1992. 

Ik heb een liefdevolle, bijzonder warme en ontzettend sterke moeder. 
Een wat strenge en ouderwetse, maar gedreven en passievolle oma. 
En geheel ongerelateerd een nichtje die, ondanks haar puberale fase en telefoonverslaving, de wereld voor mij betekent :).

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 3 jaar was, en de familiedynamiek die ik vroeger heb ervaren door gescheiden ouders, bleek zijn weerslag nogal te hebben toen ik ouder werd. 

Op de middelbare school kwam ik in aanraking met de verkeerde vrienden en hield hier, buiten een wat uitbundiger bestaan in “dingen uitproberen” (ja drugs ja), nou niet echt de meeste gezonde leefstijl aan over. 

Ik voelde mij altijd moe, onhelder en kon nergens motivatie of geluk vandaan halen om van het leven te genieten. 

Ik leerde makkelijk op sommige momenten, maar meestal lukte het me amper om drie regels achter elkaar te lezen zonder dat ik vergat wat ik las. 
Ook heb ik van klein jongetje af aan pijn in mijn onderrug gehad. Maar dat schoof ik altijd af op: “Ach dat heeft iedereen in de familie, dus dat is normaal! 

Mijn gedachten stonden nooit stil en ik voelde mij onbegrepen, ongehoord en niet serieus genomen als ik mensen of doktoren uitlegde hoe ik mij voelde. 
Meestal werd het wel afgeschoven op groeipijn, de pubertijd of mijn ADD, wat ik scheen te hebben. 

Deze periode van “uitproberen” liep zelfs ZO uit de hand dat ik hierdoor bijna het loodje heb moeten leggen, en ineens oog in oog stond met de dood 

Die ervaring was een ontzettend groot keerpunt in mijn leven.  
Ik kan mij nog goed herinneren dat ik dacht: 
“Als ik nu niet iets verander, ga ik hieraan onderdoor en daar is het nog niet de tijd voor! 

Misschien net als jij, heb ik van jongs af aan altijd al gedroomd om grootse dingen te bereiken. 
Ik voelde dat mijn leven voorbestemd was voor iets groters, maar had geen idee wat of hoe? 

Klaar met de middelbare school en met mijn destructieve levensstijl, had ik geen flauw idee wat ik wilde doen met mijn leven.

Tot mijn moeder op een dag thuiskwam. Zij had sinds een tijdje een nieuwe therapievorm in haar praktijk en vertelde dat ze het hier zo verschrikkelijk druk mee had. Ze vond het niets om ‘s avonds ook nog ambulant weg te moeten gaan.

Ik houd mij altijd maar voor dat ze mij te veel miste :P.

Omdat ik toch een zomer te sparen had en geen idee had wat ik anders zou doen, begon ik met een nuchtere nieuwsgierigheid in het bedrijf van mijn moeder: 
een natuurgeneeskundige praktijk, gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische, en schijnbaar onoplosbare klachten.

Dit bedrijf, of eigenlijk deze filosofie, is ooit opgezet door mijn opa. Een wijs man die in zijn leven de ene titel na de andere heeft behaald.

Toen hij in 2003 overleed en ik in 2010 begon met dit werk, was dit een van de drijfveren van mijn nieuwsgierigheid. 

Hij was voor mij altijd de soort man die men vroeger geneesheer zou noemen. 
Een man te vergelijken met het voorkomen van Einstein, maar dan één die wel een kam door zijn haren haalde in de ochtend. 

Iemand die hard en ferm kon zijn, maar met zijn zachte aard de mens wilde dienen. 
Onbewust is dit altijd iets dat mij heeft getrokken: 

Mensen kunnen dienen, hen helpen in hun ontwikkeling en een bron van waarde zijn waar zij op kunnen bouwen, om te behalen waar zij van dromen!

Mijn kernwaarden:

Na de zomer bij mijn moeder in de praktijk te hebben meegekeken en gewerkt te hebben, was mijn interesse voor dit bijzondere beroep zo geëxplodeerd dat ik mijn moeder nu moest zien te overtuigen dat zij mij een kans moest geven voor haar te werken.

 

Ik doe dit niet graag, maar dit is een foto van mij in die tijd…

 

Toen ik bij mijn moeder in het bedrijf begon, vond ik in haar (opnieuw) een geweldige mentor die aan de aan de voet stond van een heel nieuw leven. Zij leerde mij samen met mijn oma alles wat ik vandaag weet over wat wij dagelijks toepassen in de praktijk. 

Ik zag wat voor een impact wij hebben op het leven van mensen, als je deze simpele filosofie begrijpt en succesvol toe kunt passen: 
“ACHTERHAAL WAAROM HET LICHAAM DOET WAT HET DOET, EN JE HEBT DE SLEUTEL TOT EEN OPLOSSING!” 

De meeste mensen gaan hun leven door met de overtuigingen:
met ouder worden, komen gebreken”,
of dat fysiek en mentaal topfit zijn “niet voor mij is weggelegd
of “ik ben nou eenmaal niet zo”,
en dat “bepaalde mankementen horen gewoon bij je en zijn normaal”. 

Laat me je vertellen, dat is ONZIN

Als ik terugkijk naar mijn eigen ervaringen, begrijp ik dat mijn fysieke en mentale klachten voortkwamen uit al het gif dat ik in mijn lichaam aan het stoppen was.  
Klinkt niet gek met drugs toch? 

Maar wat velen zich niet realiseren is dat de meeste invloeden waar wij tegenwoordig ALLEMAAL aan bloot staan, niet heel veel minder schadelijk zijn dan de gemiddelde drug die wij kennen. 
Als die invloeden maar genoeg gaan wegen, kan dat verrijkende en desastreuze gevolgen hebben. 

Wij hebben over de afgelopen jaren al duizenden mensen kunnen helpen met klachten zo verschillend als je je maar kunt bedenken. 

Van mensen die in een rolstoel zaten en nu weer kunnen lopen, tot mensen die eeuwige vermoeidheid ervoeren en nu van ’s ochtends tot ’s avonds bruisen van de energie. Mensen die niet meer konden schrijven, zichzelf niet konden aankleden of hun eigen eten klaar niet konden maken, maar nu weer vol enthousiasme en levenslust de dag doorhollen. 

Mensen met oncontroleerbare diabeteswaarden die stabiliseerden, waardoor ze weer normaal en zonder obsessie konden leven. Mensen die zeer ernstige psychische problemen hadden zoals autisme, ADHD, angststoornissen, paniekaanvallen en PDD-NOS, die na behandeling ineens een herboren persoon werden voor henzelf en hun omgeving. Mensen die van hun klachten van onder andere reuma, fibromyalgie of ziekte van Crohn afkwamen en hun leven weer zonder pijn, maar vol vreugde en energie kunnen leven. 

Maar ook mensen met vagere en meer ondefinieerbare klachten:
Ik heb hier en daar af en toe pijn, mijn darmen doen soms eens wat gek, en ik heb het gevoel alsof ik er met m’n hoofd gewoon niet bij ben, alsof ik in de wolken leef”. 

Al deze mensen vertelden ons keer op keer hetzelfde: 
“Ik sta aan de zijlijn, het leven raast mij voorbij en ik doe niet meer mee.”
“Ik voel mij alleen, onbegrepen en ben bang dat het niet meer goed komt.”
“Niemand vertelt mij wat er aan de hand is en ik ben het spuugzat om mij zo te voelen!” 

Als wij dan met die mensen aan de gang gaan, blijkt keer op keer:  
ALS JE BEGRIJPT WAAROM HET LICHAAM DOET WAT HET DOET, vind je de SLEUTEL naar de oplossing die echt werkt.  

In plaats van het te maskeren met algemene quotes als:
je moet gewoon gezonder eten”,
neem maar een pilletje” of
praat er anders eens over met iemand (een psycholoog)”. 

Nu vraag jij je misschien af: 
“Maar kun jij mij wel helpen dan?” 
Het oprechte antwoord is: Misschien… 

Het liefst help ik iedereen. 
Mijn droom is om ieder persoon op de aarde te helpen zijn of haar optimale staat van gezondheid te bereiken. Om zichzelf geweldig te voelen en de kennis te geven over hoe je die gezondheid behoudt. 

Hoe graag ik dit ook zou willen, is eerlijkheid voor mij belangrijk. 
Het is het namelijk zeker niet zo dat wij iedereen kunnen helpen! 
Ook wij kennen onze beperkingen en weten zeker niet alles. 

Dit is iets wat vele zogenaamde goeroes wel beweren te weten. Niemand weet alles over het menselijk lichaam en iedere cliënt is weer een nieuwe puzzel die je in elkaar moet zien te leggen. 

Gezondheid is een ontwikkelingsproces
Het bestaat uit een vergroting van je bewustzijn en kennis, zodat je in staat bent de juiste keuzes te maken. 
Je leert hoe jouw lichaam functioneert en hoe jij voor jouw lichaam en geest kunt zorgen, zodat zij voor jou kunnen zorgen. 

Er zijn in ieder geval 3 soorten mensen die ik niet kan helpen: 

 • Als eerste: Als jij geen tijd, moeite of geld in jezelf wilt investeren, kan ik je niet helpen. Voor mij was de allergrootste doorbraak naar een gezond en gelukkig leven, de mensen om mij heen verzamelen die de kennis en resultaten hadden die ik wilde behalen. Om van hen te leren en opnieuw te begrijpen wat het concept van “gezondheid” daadwerkelijk inhoudt.

 • Als tweede: Als jij niet gemotiveerd bent om te groeien, te ontwikkelen en door te zetten, kan ik jou niet helpen.
  Om jouw optimale staat van gezondheid te bereiken moet het jouw nieuwe (gezonde) obsessie worden. Dat vergt focus en motivatie.

 • Als derde: Mensen die niet geduldig omgaan met hun lichaam, kan ik niet helpen. Je optimale gezondheid bereiken is soms een flinke zoektocht, en je wilt je lichaam de tijd gunnen die het nodig heeft, om te komen tot jouw optimale gezondheid.

Iets wat al jaren aan de gang is, zal niet met een paar weken of een maand opgelost zijn. 
Je zult soms door een pijnlijke periode heen gaan, om er als herboren aan de andere kant van de tunnel uit te komen. 

Een optimale gezondheid behalen en in deze staat blijven kent geen quick fixes of magische pilletjes die alle problemen in één keer oplossen.  

Als je hiernaar op zoek bent, is onze manier van werken in de praktijk waarschijnlijk niet een manier die goed bij jou past. 

Dus als jij gemotiveerd bent om jouw gezondheid radicaal te veranderen…  
Als jij de staat van jouw optimale gezondheid wilt bereiken waarop je de rest van je leven alles waarvan jij droomt kunt bouwen… 
Als je je geest open kunt stellen voor nieuwe ervaringen, ondanks dat je misschien sceptisch bent… 

Dan ben ik waarschijnlijk WEL de juiste persoon om jou te helpen en ben je hier aan het JUISTE ADRES! 

Zie het namelijk zo: je hebt tot nu toe met de stappen die je gezet hebt niet de resultaten bereikt die je wilt bereiken, anders was je hier waarschijnlijk ook niet geweest

Als Einstein ons één ding leerde was het dat “hetzelfde herhalen en andere resultaten verwachten, de definitie van krankzinnigheid is”. Dus misschien is het tijd voor een andere aanpak! 

Stel je voor dat jij je ‘s ochtends niet meer uit bed hoeft te slepen. En dat je niet meer ‘s middags afgedraaid in de kantine aan je vijfde bakje koffie zit, terwijl je met plakbandjes je oogleden probeert open te houden. 

Dat je weer kunt bewegen zonder pijn, beperking en frustratie. 
Dat je weer ZIN HEBT EN MEEDOET MET HET LEVEN! 

Voor die mensen heb ik mijn leven gewijd aan dit doel: 

Zoveel mogelijk mensen onderwijzen en begeleiden naar een optimale staat van diens unieke gezondheid! 

In plaats van dat je alles zelf leert en zoals ik gek genoeg bent om je leven te wijden aan het doel om alles te weten te komen over gezondheid – ja mijn doel is toch wel om “nutty professor” in mijn grafrede te horen te krijgen ;-).

In plaats van dat je moet zoeken naar de juiste bronnen en moet hopen dat die aansluiten op jouw probleem terwijl je hier jaren over doet. 

In plaats daarvan kan ik je sturen in waar jij je focus het beste als eerste op kunt leggen, om die tijdsspanne in te korten naar maanden en misschien zelfs wel weken. Zo kom jij sneller (terug) naar dat bruisende leven dat op jou wacht. 

Gewoon ECHT gezond, gelukkig en klaar om al je doelen te behalen die jij wilt behalen. 

Al is dat:  

 • Kwaliteitstijd spenderen met je gezin of familie

 • Een nieuwe uitdagende baan of onderneming starten

 • Weer gaan sporten met je vrienden of vereniging

 • Of wat jij je ook maar bedacht hebt te gaan doen als jij je weer beter voelt

Waar ik het meest trots op ben, is dat wij elke week weer mensen hun levenskwaliteit teruggeven en onze community aansterken. 

Een beweging om de gezondheidsindustrie te revolutionaliseren. Een nieuwe kijk creëren op hoe gezondheid ECHT werkt. En iedereen te laten ontdekken in henzelf wat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. 

Bekijk onze getuigenissen via onze homepage

Als jij op zoek bent naar die levenskwaliteit, waar je alles kunt waar je van droomt, helder en energiek bent, gefocust op jouw doelen en streeft naar geluk. 

Als jij vastberaden bent en als jij echt permanente resultaten in jouw gezondheid wilt behalen, dan heb ik iets voor jou…

Ik heb namelijk een rapport geschreven waarin ik vertel over mijn ervaring in de praktijk over de afgelopen jaren.
Hierin leg ik je uit wat gezondheid nu eigenlijk echt inhoudt, hoe je het kunt gebruiken in jouw voordeel en vooral belangrijk:

Ik leg je uit waar het fout gaat en hoe klachten ontstaan in het lichaam. 

Dit rapport is helemaal GRATIS voor jou als je op de onderstaande knop klikt. 
Hiermee kom je op mijn pagina waar jij jouw naam en e-mail achter kunt laten. Dan stuur ik jou het rapport toe via de e-mail. 

Als je dus wilt weten hoe jij je gezondheid weer kunt her-claimen, klik hieronder!

Het rapport wat al honderden mensen hielp hun gezondheid te herclaimen!

Ontdek waar jouw chronische klachten vandaan komen!

Leer in dit rapport:

 • De oorzaak voor 95% van alle chronische klachten
 • Ons bewezen systeem om van ziekte naar gezondheid gekatapulteerd te worden…
 • Leer wat er allemaal mogelijk is in jouw gezondheid!

Niemand vindt coockies leuk, wij ook niet. Maar we moeten je wel vertellen dat onze website ze nodig heeft om jou te helpen je gezondheid te herclaimen!